Camperplaatsen

Er zijn speciale privé camperplaatsen waar u gemakkelijk op en afrijdt. Aan 3 zijden omheind door hagen, echt uw eigen privacy direct aan de dijk. Er is 10 amp. elektra, water, wifi, riool en tv aansluiting.

Natuurlijk kunt u met uw camper ook op een van de normale kampeervelden staan. Velden met 6 of 8 plaatsen afgescheiden door groene hagen. Allen met 10A elektra, water, riool, tv, wifi. Veldje Fazant is groter, heeft een eigen mini speeltuin. de overige plaatsen op Kievit, Merel, Patrijs, Reiger, Zwaluw zijn heerlijk rustige velden.

Ook is er het camperveld. Dit ligt direct bij de dijkovergang en heeft geen vaste plaats indeling. er zijn diverse stroompunten, gratis wifi en 1 watertappunt. Echte vrijheid en ruimte dus zoals de camperaar soms zoekt. Let op, de toiletten/douches zijn vanaf hier wel een stuk verderop.

Direct naar tarieven en reserveren

Late aankomst

Laat arriveren op de camping, ook op de eerste dag, is wat ons betreft geen probleem. Belt u even aan bij de receptie van de camping en meldt u, dan helpen we u graag. Er is altijd nog wel een plaatsje te vinden voor u.