Camping De Grevelingen

de Camping

Camping de Grevelingen is ideaal gelegen aan de rand van watersportgebied het Grevelingenmeer, op Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Het mooie Grevelingenmeer, dat ligt hier achter de dijk. Ideaal voor surfers en watersporters. Hier is nog echte rust. Fietsen, wandelen enz. kunt u hier naar hartelust. Een prachtig eiland met veel leuke dorpjes en enorme uitgestrekte natuurgebieden.

Neem eens een kijkje via deze link

Toercaravan, camper of tent

Met uw toercaravan, tent of vouwwagen U kunt bij ons terecht voor een of meer nachtjes of een heel seizoen. Ook voor campers zijn speciale plaatsen ingericht. We zijn voor u als kampeerder niet duur en u krijgt al een vakantiegevoel als u aan komt rijden. Het is hier groen, heerlijk rustig, er hangt een heerlijke gemoedelijke sfeer en het is schoon.

Staanplaatsen voor stacaravans en chalets.

Een groot deel van de camping bestaat uit huurplaatsen voor stacaravans en chalets. Uw tweede huis – want dat kunnen we het tegenwoordig rustig noemen! – op Goeree-Overflakkee.

De staanplaatsen zijn zeer ruim en hebben echt luxe voorzieningen. Recent is een nieuwe uitbreiding opgeleverd met staanplaatsen vanaf 300 mOok zijn er altijd stacaravans en chalets op een plaats te koop. Het seizoen duurt van half maart tot 1 november, een heerlijk lang seizoen dus. Ook zijn er soms lege plaatsen beschikbaar op het bestaande terrein. In 2023 zijn opnieuw 20 nieuwe plaatsen van minimaal 300 m2 gerealiseerd, geschikt voor nieuwe chalets.