Dauerstellplätze auf dem Camping

Zu Hause, aber doch andere Nachbarn


Een deel van de camping bestaat uit vaste staanplaatsen voor stacaravans en chalets. U bent op deze staanplaatsen van alle gemakken voorzien. Water, riolering, kabel-TV, 16 Amp. elektra, centraal gas – dus geen gesjouw met gasflessen – en vaste aansluiting voor internet en telefoon zijn op alle plaatsen beschikbaar. Alle plaatsen zijn minimaal 175 m2 groot, op Hof Grevelingen zelfs tot 300 m2.

Tarieven 2018 zijn als volgt:

 prijs incl. alle vaste kosten en belastingen, dus ook toeristenbelasting
Pad 1 t/m 11 € 1.930
Pad 12 t/m 16 € 2.550
Hof Grevelingen € 2.820

In 2017 is er een glasvezelverbinding tot de camping aangelegd, we kunnen nu dus volwassen internet aanbieden. Iedere stacaravan plaats heeft een vaste aansluiting via het TV-kabel netwerk en met de aanschaf van een modem heeft u uw eigen internet aansluiting. De kosten van abonnement en onderhoud zitten in het staangeld berekend.

Staangeld is exclusief verbruik van gas, water en elektra.

Een leuk artikel over ons park in tijdschrift het Tweede Huis

Er hangt een gemoedelijke sfeer, mede omdat er veel vaste kampeerders zijn. Dit deel van de camping doet denken aan een klein dorpje. U wordt gastvrij ontvangen en behandeld en de tarieven proberen we normaal te houden. Er is veel groen en ruimte, zodat u hier het echte buitenleven kunt ervaren. Er wordt enorm getuinierd. Het ziet er zelfs zo mooi uit, dat we een tuinwedstrijd houden.

Het terrein ligt direct onderaan de buitendijk van Flakkee, langs het Grevelingenmeer en midden in de kleurige polder met prachtige vergezichten. Er zijn geen snelwegen en dergelijke in de omgeving; hier vind u nog echte stilte. Ideaal voor surfers, watersporters, vissers, liefhebbers van tuinieren en rustzoekers. Veel frisse lucht en zonlicht. De camping is autoluw maar wel autovriendelijk. De camping is opgedeeld in paden. Pad 1 t/m 11 zijn autovrij. De plaatsen zijn gescheiden door een breed graspad met verhard looppad. De paden 12 t/m 16 en Hof Grevelingen hebben hun eigen parkeergelegenheid bij of op de plaats.

De campingplaatsen worden verhuurd per seizoen. Wilt u hierover meer weten, dan staan we u graag te woord. De camping is geopend van ongeveer half maart tot 1 november. Buiten die periode bent u elke dag van harte welkom om te komen, alleen overnachten is niet toegestaan. Honden en andere huisdieren zijn welkom (maximaal twee per plaats).

bouhuijs

P1040745

heinen

rijswijk1