Camping De Grevelingen

Al 50 jaar uw vakantie(t)huis


Camping de Grevelingen is ideaal gelegen aan de rand van watersportgebied het Grevelingenmeer, op Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Vanaf de rustige camping lijkt de Randstad ver weg. Toch bent u met de auto in een half uur op de ring van Rotterdam, in drie kwartier aan de rand van Breda en in een uur bij Antwerpen. Voordat de file Zeeland in staat bent u er al.

Het mooie Grevelingenmeer, dat ligt hier achter de dijk. Ideaal voor surfers en watersporters. Hier is nog echte rust zonder snelweg, vliegtuigen of industriegebied. Fietsen, wandelen enz. kunt u hier naar hartelust. Een prachtig eiland met veel leuke dorpjes en enorme uitgestrekte natuurgebieden.

Staanplaatsen voor stacaravans en chalets.

Een groot deel van de camping bestaat uit huurplaatsen voor stacaravans en chalets. Uw tweede huis – want dat kunnen we het tegenwoordig rustig noemen! – op Goeree-Overflakkee.

De staanplaatsen zijn zeer ruim en hebben echt luxe voorzieningen. Recent is een nieuwe uitbreiding opgeleverd met staanplaatsen vanaf 250 mOok zijn er altijd stacaravans en chalets op een plaats te koop. Het seizoen duurt van half maart tot 1 november, een heerlijk lang seizoen dus. Ook zijn er soms lege plaatsen beschikbaar op het bestaande terrein. In 2023 worden opnieuw 20 nieuwe plaatsen van minimaal 300 m2 gerealiseerd, geschikt voor nieuwe chalets.

Toercaravan, camper of tent

U kunt bij ons terecht voor een of meer nachtjes of een heel seizoen. Als kampeerder heeft u een prachtige plaats met 10 Amp. elektra, water, riool, tv en gebruik van wifi. Zie onze tarieven. Voor campers zijn speciale plaatsen ingericht. We zijn voor u als kampeerder niet duur en u krijgt al een vakantiegevoel als u aan komt rijden. Het is hier groen, heerlijk rustig, er hangt een heerlijke gemoedelijke sfeer en het is schoon.