Kamperen

Kamperen

Heerlijk in de buitenlucht


Hier wordt u ’s ochtends in alle rust wakker, met het gras tussen uw tenen, en het zonnetje op de tent of caravan. Geen files, herrie of andere dagelijkse stress.
Mooie groene plaatsen voor elke kampeerder de geschikte voorzieningen.

Per campingbezoeker leveren we zoveel mogelijk maatwerk. Kies daarom wat ú het meest aanspreekt. In de submenu’s vindt u per doelgroep de juiste informatie:

De kampeerplaatsen voor toeristisch kamperen met een toercaravan of tent zijn ingedeeld in velden met 6 of 8 plaatsen. Het zijn met gras begroeide staanplaatsen, omheind door manshoge hagen. Alle kampeerplaatsen  zijn inclusief  gebruik van 10 Amp. elektra, water, riool en TV. Op alle plaatsen is draadloos internet via WiFi te krijgen.

Daarnaast zijn er speciale camperplaatsen, die goed bereikbaar zijn en toch privacy bieden en van alle gemakken voorzien zijn. Ook hier is water, elektra, riool en tv beschikbaar. Voor meerdere campers, of snelle overnachtingen is een budget veld met minder voorzieningen. Hier kunt u altijd terecht zonder reserveren, ook later op de avond. Eenvoudig aanbellen bij de receptie. Veel surfers die op Grevelingendam en Brouwersdam surfen maken hier gebruik van om goedkoop te overnachten.

Groepen kampeerders hebben zo hun eigen voorkeuren bij het toeristisch kamperen. Ze willen natuurlijk bij elkaar staan en uiteraard houden we daar rekening mee.Er is een speciaal groepsveld apart van de rest bij de grote vijver met leuke tarieven.

In de weekenden in het zomerseizoen ’s morgens verse broodjes en eitjes.

Wij en onze gasten verhuren geen stacaravans, chalets of huisjes. misschien kunt u hier terecht: Camping ’t AnkerVakantiepark Schouwen RenesseAquadelta Bruinisse,