Wat bieden we aan

Een droomchalet op uw plaats


Een stacaravan kopen of een chalet kopen doe je niet zomaar.  Er zijn vele merken en modellen te vinden.  Bij stacaravanbedrijf De Grevelingen bent u op een goed adres voor een vertrouwd advies voor de aankoop van zo’n nieuw tweede huis. De Grevelingen heeft altijd een uitgebreid aanbod nieuwe stacaravans en chalets te koop.

Met bijna 40 jaar ervaring en al jarenlang trouw verkooppunt van 8 verschillende merken kunnen we u van alles laten zien. Hier ziet u wat er te koop is en waar u op moet letten. Er zijn goede contacten met campings uit de regio. Netjes afleveren en een goede nazorg staan hier voorop.We leveren door heel Nederland en verzorgen ook het plaatsen, opstellen en aansluiten. Sleutelklaar: u kunt er op de dag van levering in.

We leveren wekelijks allerlei chalets, altijd met andere kleuren, indelingen en opties, en proberen u hierin te adviseren bij de aankoop.

Hier is een mooi filmpje van de levering van een aantal verhuur-chalets in Ouddorp, een project waar we trots op zijn, en verder op deze site nog vele andere modellen.

Stacaravans en chalets te koop

Op het showterrein vindt u 8 merken nieuwe  stacaravans en chalets. Van elk merk staan meerdere modellen om te bezichtigen. De show is 7 dagen per week geopend (met uitzondering van zondag in de winter). In iedere prijsklasse en voor elke smaak hebben we iets anders. U bent altijd welkom om u vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden. Foldermateriaal en prijslijsten zijn aanwezig.

Op de volgende pagina’s kunt u alvast ideeën opdoen:

Naast nieuwe stacaravans een ruim aanbod in tweedehands stacaravans en chalets.

Wij verzorgen voor u het transport, plaatsen, opstellen en aansluiten van uw stacaravan of chalet. Ook ruilen we uw eigen caravan in, en nemen deze weer mee.

Ook voor verzekering en taxatie van stacaravans en chalets kunt u bij De Grevelingen terecht voor expertise.

We proberen de site en folders altijd up to date te houden, maar er wijzigt vaak iets, dus we kunnen het niet garanderen. Prijswijzigingen en fouten zijn voorbehouden, en aan deze publicaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Stacaravan kopen, Stacaravans en chalets te koop, nieuw chalet kopen, zeeland stacaravan, chalet plaatsen, caravanhandel, recreatie chalet, mantelzorgwoning, gebruikte stacaravan, aluminium.