Transport, plaatsen en aansluiten

transport, plaatsen en aansluiten


Het correct afleveren, plaatsen en aansluiten van u stacaravan of chalet uw staplaats op de camping is een belangrijk onderdeel van de aanschaf van een nieuwe stacaravan of chalet. In De Grevelingen heeft u hiervoor een goede partner gevonden. Uw chalet komt sleutelklaar op uw plaats op de camping die u wilt. 

(voor het verhuizen van uw eigen stacaravan/chalet kunt u helaas niet bij ons terecht )

Wanneer u bij ons een nieuw of tweedehands chalet koopt, wordt het transport naar de camping en het op de plaats zetten en aansluiten indien gewenst door ons verzorgd, waar dan ook in Nederland. De caravan wordt netjes en stevig opgesteld en aangesloten op elektra, water, riool, gas etcetera. Afhankelijk van de situatie wordt hier een hijskraan bij ingezet als de plaats niet anders te bereiken is, bijvoorbeeld omdat er bomen en struiken in de weg staan.

Een stacaravan plaatsen en aansluiten binnen een dag

Door de jarenlange ervaring gaat het plaatsen en aansluiten van stacaravans en chalets vrij snel. De Grevelingen plaatst regelmatig meerdere stacaravans per week. Een stacaravan plaatsen en aansluiten gebeurt binnen één dag. We gaan niet weg voor u weet hoe alles werkt en ook de nazorg staat bij ons hoog in het vaandel.

De kosten worden afhankelijk van de situatie berekend. Zo kunnen we het per geval bekijken en een scherpe prijs maken..

concertino rijdend2

maximus (2)

DSC_0213

DSC_0247

DSC_0249

foto 3