Camping De Grevelingen

Vaste staanplaatsen voor stacaravans en chalets

Een deel van de camping bestaat uit vaste staanplaatsen voor stacaravans en chalets. U bent op deze staanplaatsen van alle gemakken voorzien. Water, riolering, kabel-TV, 16 A elektra, centraal gas en vaste aansluiting voor internet zijn op alle plaatsen beschikbaar. Alle plaatsen zijn minimaal 175 m2 groot, op Hof Grevelingen en pad 17 + 18 + 19 zelfs tot 300 m2.

De tarieven voor 2024 zijn:

 prijs incl. alle vaste kosten en belastingen, dus ook toeristenbelasting. 
Pad 1 t/m 11 € 2.400
Pad 12 t/m 16 € 3.150
Hof Grevelingen + pad 17/18/19 € 3.500

De campingplaatsen worden verhuurd per seizoen. De camping is geopend van ongeveer half maart tot 1 november. Buiten die periode bent u elke dag van harte welkom om te komen, alleen overnachten is niet toegestaan. Honden en andere huisdieren zijn welkom (maximaal een per plaats). Permanente bewoning en verhuur is niet toegestaan. 

Staangeld is exclusief verbruik van gas, water en elektra, maar inclusief alle verdere vaste kosten zoals afval, toeristenbelasting, internet en televisie abonnement!

Gemoedelijke sfeer

Er hangt een gemoedelijke sfeer, mede omdat er veel vaste kampeerders zijn. Dit deel van de camping doet denken aan een klein dorpje. U wordt gastvrij ontvangen en behandeld en de tarieven proberen we normaal te houden. Er is veel groen en ruimte, zodat u hier het echte buitenleven kunt ervaren. Er wordt enorm getuinierd. Het ziet er zelfs zo mooi uit, dat we een tuinwedstrijd houden.

Ligging

Het terrein ligt direct onderaan de buitendijk van Goeree-Overflakkee, langs het Grevelingenmeer en midden in de kleurige polder met prachtige vergezichten. Er zijn geen snelwegen en dergelijke in de omgeving; hier vind u nog echte stilte. Ideaal voor surfers, watersporters, vissers, liefhebbers van tuinieren en rustzoekers. Veel frisse lucht en zonlicht. De camping is autoluw, maar wel autovriendelijk. De camping is opgedeeld in paden. Pad 1 t/m 11 zijn autovrij. De plaatsen zijn gescheiden door een breed graspad met verhard looppad. De paden 12 t/m 19 en Hof Grevelingen hebben hun eigen parkeergelegenheid bij of op de plaats.