Voor de kinderen

Er is veel aandacht voor de kleintjes. Ze zijn een belangrijk onderdeel van ons park en zorgen voor een hoop leven. Veel gezinnen met jonge kinderen bezoeken onze camping of hebben hun eigen stacaravan/chalet. Ook komen ze graag logeren bij alle opa’s en oma’s. De kinderen vinden het heerlijk hier. Men is hier kinderen gewend. Ze kunnen veilig en op eigen gelegenheid rondhobbelen.

En u weet wat men zegt: Als de kinderen het naar hun hebben, is er rust voor de ouders.

Onlangs is een hele nieuwe speeltuin aangelegd met als laatste een flink klimpark voor de wat grotere kinderen. Daarnaast een aparte, grote zandbak met waterpomp en allerlei waterloopjes.

We hebben de snelste kabelbaan uit de omgeving en voor de iets oudere kinderen is er skelterverhuur, een voetbalkooi en een eigen ‘chillroom’ (met wifi). Op het strandje is het naar hartenlust krabbetjes vangen en poedelen in het zand en het ondiepe water. Tijdens de vakantie zijn er animatie-teams die drie keer per dag een activiteit verzorgen. We zien vaak dat de blije gezichten van de kids een goede reden zijn om volgend jaar weer terug te komen!