Voorzieningen

Voor zowel de groten als de kleintjes is er van alles te doen. Er zijn allerlei voorzieningen op de camping die er voor zorgen dat u hier een fijne tijd kunt beleven. We zijn een camping zonder dagelijkse geopende bar of restaurant. Wel is in de weekenden en vakanties de snackbar geopend. In en om de gezellige recreatieruimte is door het hele seizoen van alles te doen. Bloemenverkoop, een kleine markt, een wijnproeverij of bingo-avond. 

In de weekenden zijn ’s morgens verse broodjes te koop.

Bekijk ons activiteitenprogramma van de camping voor het hele seizoen.

Direct achter de dijk is een leuk gras-zand strandje. Het is niet diep, dus ideaal voor de kleine gasten. Ook wordt vanaf hier veel gesurfd en gekanood. En lekker om eens een middagje te zonnen en een boekje te lezen. Naast de camping ligt een haventje, waar u als gast gebruik van kunt maken. Veel mensen hebben hier een ligplaats of gebruiken de botenhelling om heerlijk het Grevelingenmeer op te gaan. 

Huisdieren zijn welkom, maar maximaal 1. De camping is ruim opgezet en rondom is veel groen en ruimte voor deze vrienden. 

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals huttendorp, kampvuur en filmavond. Maar ook thema feestavonden, viswedstrijden en klaverjastoernooien.