Camperplaats

Vanaf 15 juni 2020 mogen wij kampeerders ook weer toelaten in ons sanitair. We hebben getracht een aantal maatregelen te treffen waarmee u veilig gebruik kunt maken van douche en/of toilet. Wanneer u dus bij ons wilt overnachten met camper of caravan is dit mogelijk, u bent van harte welkom. Ledigen van chemisch toilet is mogelijk, en al onze kampeerplaatsen hebben een eigen water en riool aansluiting. 

Camperbezitters kunnen niet op elke camping op een even mooi plekje rekenen, zo leert de ervaring. Het komt zelfs voor dat ze op een kale parkeerplaats gestald worden. Bij camping De Grevelingen hoeft dat niet. Er zijn speciale camperplaatsen gemaakt waar u makkelijk op en afrijdt.Deze camperplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en bieden dankzij de groene haagjes net dat beetje meer privacy en sfeer. Er is stroom, water, riool en zelfs kabel tv beschikbaar.  Tenslotte zijn we niet duur.

Zo berekent u uw prijs per nacht. 

Late aankomst

Laat arriveren op de camping, ook op de eerste dag, is wat ons betreft geen probleem, zelfs niet als u niet gereserveerd heeft. Belt u even aan bij de receptie van de camping en meldt u, dan helpen we u graag. Er is altijd nog wel een plaatsje te vinden voor u.