Uitbreiding met nieuwe kavels

20 nieuwe plaatsen 300 m2


We zijn blij te kunnen beginnen aan onze nieuwe uitbreiding, pad 17. De aanleg is inmiddels afgerond en de vergunning is geregeld om te kunnen starten. 20 nieuwe plaatsen voorzien van gras en boompjes en alle voorzieningen, geschikt voor een nieuw chalet naar uw keuze. Ook een dubbele of L chalet past prima op deze plaatsen van meer dan 300 m2.  

Deze plaatsen hebben een eigen parkeerplaats. Alle plaatsen op onze camping zijn voorzien van alle luxe voorzieningen: 20 Amp. elektriciteit, water, riool, centraal gas, kabel tv en vast internet met een eigen modem. komt u eens kijken op deze mooie plaatsen, er zijn er nog diverse beschikbaar. 

We verplichten u niet het chalet of stacaravan bij ons te kopen, maar maken het wel erg aantrekkelijk:  We zijn officieel verkooppunt van diverse merken stacaravans en chalets, elk in diverse uitvoeringen te krijgen. Bovendien doen we ons best een goede aflevering en nazorg te geven. De Grevelingen geniet een uitstekende reputatie en heeft ruim 40 jaar ervaring in de caravanbranche en we zijn dan ook als geen ander in staat u goed te adviseren.