Uitbreiding met nieuwe kavels

20 nieuwe plaatsen 300 m2


Helaas is onze laatste uitbreiding, Hof Grevelingen, inmiddels helemaal vol. Een royaal aangelegd terrein met een groene en waterrijke inrichting en eigen uitstraling. Deze uitbreiding heeft meer weg van een park dan van een klassieke camping. Veel plaatsen liggen direct aan het water. 

We zijn volop bezig met de aanleg van onze nieuwe uitbreiding aan de Oostzijde van de camping, met 20 nieuwe supergrote plaatsen, geschikt voor mooie nieuwe chalets wordt Pad 17 een feit. 

Deze plaatsen zijn bijna 300 m2 met eigen parkeerplaats. Alle plaatsen op onze camping zijn voorzien van alle luxe voorzieningen: 20 Amp. elektriciteit, water, riool, centraal gas, TV en desgewenst telefoon en draadloos internet.  We verplichten u niet het chalet of stacaravan bij ons te kopen, maar maken het wel erg aantrekkelijk:  We zijn officieel verkooppunt van diverse merken stacaravans en chalets, elk in diverse uitvoeringen te krijgen. Bovendien doen we ons best een goede aflevering en nazorg te geven. De Grevelingen geniet een uitstekende reputatie en heeft ruim 40 jaar ervaring in de caravanbranche en we zijn dan ook als geen ander in staat u goed te adviseren.